12 Kasım 2012 Pazartesi

Çılgın Bloggerlar İş Başında :)

Biliyorum yazıyı en geç ben yazdım özür diliyorum bunun için :) Biz ankaralı bloggerlar yine buluştuk ve güzellik fuarına gittikk :)


Konadların arasında kendimizi kaybettik renkli sabunlara baktık yağ ölçümünden lazere kadar herşeyi denediik :)





   Senem bize çok tatlı yaka kartları yapmıştı onları taktık :)


                                     Son durağımız tanaçan standı oldu tabiki hepimiz saldırdık :)




Lezzetli yemekler eşliğinde tatlı sohbetimize devam ettik :)




                                                 
                                                         Bunlar ise benim payıma düşenler :)


Bunlar da katılan bloggerlar :)
http://discotopu.blogspot.com/


Ve yeniden buluşmak üzere sözleşerek ayrıldık bu güzel grupla daha çok etkinlikte buluşacağız gibime geliyor takipte kalın. Renkli Günler :):):)

Lush Rub Rub Duş Peelingi

Merhabalar :) Duş vücut temizlik ürünleri arasında en sevdiğim ürünler şüphesiz peelingler. Bugun onlardan birini tanıtacağım sizlere.


Ürün  taze limon,bergamot,yasemin ve mimoza içeriyor. Kokusu böyle deniz esintisi gibi acaip fresh. Tanecikleri cildi tahriş etmeyecek kadar ufak.


Cildinize hem peeling yapıyor ölü derilerden arındırarak ışıl ışıl bir cilde kavuşmanıza vardımcı oluyor hem cildi temizliyor. Hem de hoş kokusuyla cildinizde kalıyor.İçindekiler şu şekilde:


Fiyatı ise sanırım 40 tl civarı. Eğer peeling için alternatif arıyorsanız deneyebilirsiniz. Renkli Günler :):):)

11 Kasım 2012 Pazar

Maybelline Color Sensational Lipgloss Cranberry Cocktail

Merhabalar :) Bugünkü misafirimiz maybelline'in color sensational serisinden 605 numaralı gloss. Normalde gloss insanı değilimdir yapış yapış yapısı ve parlaklığı bana pek çekici gelmez dudakta mat renkleri tercih ederim açıkcası ama bu glossları çok seviyorum.



Nedenine gelecek olursak bi kere çok hafif bir yapısı var dudaklarda ağırlık yapmıyor dudağınıza bal sürmüşsünüz gibi yapış yapış olmuyor.Ayrıca kalıcılığı da iyi.



Ayrıca sünger aplikatörüde uygulamada kolaylık sağlıyor. Rahatça uygulama yapabiliyoruz yeterli miktarda ürünle.. Diğer rengini şu yazımda tanıtırken çok sevdiğimi belirmiştim. O pembemsiyken bu daha kırmızımsı ayrıca normalde kırmızı ruj&gloss sevmeyen ben bu rengi seviyorum çünkü hafif bir kırmızılık veriyor ve çiğ durmuyor.Rengi şu şekilde:



                                                             Dudakta duruşu ise şöyle:




Fiyatını tam hatırlamamakla birlikte 20 tl den fazla olduğunu sanmıyorum. Özet geçmek gerekirse hafif yapılı uygun fiyatlı bir gloss arıyorsanız tavsiye olunur. Renkli Günler :):):)

10 Kasım 2012 Cumartesi

Bioderma Sebium Akn Krem

Merhabalar :) Biliyorsunuz cildim fazla sorunlu değil ancak burnumun üstünde ki siyah noktalar her daim beni rahatsız etmiştir. O yüzden türlü çözüm yöntemlerine başvurdum bu ürün de onlardan bir tanesi.


Kremin vaad ettikleri şu şekilde:Patentli Fluidactiv® kompleksi ile Sébium SKN sebum kalitesini korur, cildin bozulmasını ve kalınlaşmasını önler, siyah noktaların görünümünü ve ortaya çıkmasını azaltır.
Sebium AKN cilt bozulmasının tüm sebeplerini iyileştirerek tam bir tedavi sunar. Kerato düzenleyici aktif ajanlar ile gözenekleri derinlemesine temizler. Sebore düzenleyici ve arındırıcı etkiye sahip çinko glukonat fazla sebum üretimini durdurur ve mikro organizmaların çoğalmasını önler. Yatıştırıcı maddeler kırmızı lekeleri yatıştırır. 
Sebium AKN cildi nemlendirir, temizler ve doğal dengesine kavuşturur. 
Zengin nemlendirici ajanları sayesinde Sébium AKN kullanım kolaylığı sağlar.
Komedojenik değildir. Hafif ve yağsız dokusuyla kullanım kolaylığı sağlar.
Mükemmel tolerans sağlar.


Büyük beklentilerle kullandığımdan mıdır bilmem ama hayal kırıklığına uğratan bir ürün oldu benim için. Talimatlarında söylendiği gibi temizlenmiş cildime uyguladım yaklaşık 1 ay kadar düzenli şekilde her seferinde yaktı ve kaşındırdı ben de iyi geliyodur diye kullanmaya devam ettim ancak sonu hüsran..


 Tedavi edici bir etkisini görmemekle birlikte kaşınan ve kızaran cildim de cabası. Birde içindeki parfüm oldukça yoğun ve rahatsız edici geldi. Açıkcası yarardan çok zararı dokundu bana. Bioderma ben dahil pek çok kullanıcının severek kullandığı bir marka ve ben daha güzel başarılı bir ürün beklerdim. Aranızda deneyen var mıdır acaba sizde etkili oldumu? Renkli Günler :):):)

9 Kasım 2012 Cuma

Maybelline Color Sensational Lipgloss Hooked On Pink

Merhabalar :) Bugünkü misafirimiz maybelline'in color sensational serisinden 065 numaralı gloss. Normalde gloss insanı değilimdir yapış yapış yapısı ve parlaklığı bana pek çekici gelmez dudakta mat renkleri tercih ederim açıkcası ama bu glossları çok seviyorum.



Nedenine gelecek olursak bi kere çok hafif bir yapısı var dudaklarda ağırlık yapmıyor dudağınıza bal sürmüşsünüz gibi yapış yapış olmuyor.


Ayrıca sünger aplikatörüde uygulamada kolaylık sağlıyor. Rahatça uygulama yapabiliyoruz yeterli miktarda ürünle..
Ayrıca sevmemdeki en büyük etkenlerden biri de rengi bendenki rengi 065 numara hooked on pink.
Çok tatlı bir pembe tonu dudakta çok hoş duruyor. Renk tam olarak şu şekilde:


Dudakta duruşu ise şöyle:

Fiyatını tam hatırlamamakla birlikte 20 tl den fazla olduğunu sanmıyorum. Özet geçmek gerekirse hafif yapılı uygun fiyatlı bir gloss arıyorsanız tavsiye olunur. Renkli Günler :):):)

Bir Alışveriş Postu ve Alışverişe Son!

Merhabalarr :) Bomba gibi bir postla karşınızdayım çünkü alışveriş yaptımmm :) Yine bu olayın dozunu kaçırdığım için kendime bi söz veriyorum yılbaşına kadar asla alışveriş yok!!! Şimdi geçelim aldıklarıma:


*İnglot likit allık
*İnglot rujlar 420 411 ve 401
*Mac fludline
*Mac pigmentler
*Loreal süperliner
*Oriflame tırnak beyazlatıcı
*Tanaçan allık ve pudra fırçası
*İnglot duraline
*Mac ikili far
*Mac kalem far
*Oriflame likit far
*Konad oje
*İnglot maskara
*Prolinc el ve ayak manikürü için yumuşatıcı..
Bu arada mac ürünlerini sevgili ayşenin satış blogundan çok uygun fiyatlı ve sıfır şekilde aldım  ;)

Eveeeet aldıklarım bunlar siz nası buldunuz? Önce hangisini tanıtmamı istersiniz? Renkli Günler. :)