10 Şubat 2013 Pazar

İnglot Likit Allık

Yeniden Merhaba :) Uzuuuuun zamandır yazmamışım yoğunluktan dolayı ancak twitterdan elimden geldiğince makyaj fotoğrafları paylaşmaya çalıştım bir daha bu kadar uzun vermeme ümidiyle tanıtacağım ürüne geçiyorum  :) İnglot Likit Allık


Kendisi benim ilk likit allığım olmakla beraber tabularımı yıkmış bulunmakta. Likit allıkları kullanımda zorluk yaşayacağım diye tercih etmiyordum, yanılmışım.


Üründen azıcık bir miktar yetiyor hatta fazla bile geliyor flormarın duo fondoten fırçasıyla uyguluyorum eşit dağılım sağlıyor kalıcılığı toz allıklardan çok daha iyi ayrıca bulaşmıyor :) Özellikle ürünün rengini çok beğendiğimi ve beyaz tenlilere yakıştığını düşündüğümü de belirtmeliyim :) Bu allığın bana göre tek sıkıntısı sürerken biraz fazla kaçırdığınızda kendini aşırı belli ediyor ufak bi pudralama ile bu sorunun da üstesinden geliyorum :) Yüzde duruşu şu şekilde:


Fiyatı 40 tl ancak %50 indirimle 20 tlye aldım. Fiyatı ve performansıyla benden geçer not alıyor :) Eğer kalıcı bir allık arıyorsanız deneyebilirsiniz. İnglotun mağazalarının birer birer kapandığı şu günlerde tekrar satışa çıkarılacağına dair haberler duydum umarım gerçekten öyledir de biz de bu güzel ürünlerden mahrum kalmayız. Siz likit allık kullandınız mı kullandıysanız yorumlarınızı paylaşmanız mutlu eder :) Renkli Günler :):):)

2 yorum:

  1. Renk sana çok yakışmış ama, hafif tutunca cidden hoş bir renkmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim benim gercekten rengini bende seviyoeum :)

      Sil