10 Kasım 2012 Cumartesi

Bioderma Sebium Akn Krem

Merhabalar :) Biliyorsunuz cildim fazla sorunlu değil ancak burnumun üstünde ki siyah noktalar her daim beni rahatsız etmiştir. O yüzden türlü çözüm yöntemlerine başvurdum bu ürün de onlardan bir tanesi.


Kremin vaad ettikleri şu şekilde:Patentli Fluidactiv® kompleksi ile Sébium SKN sebum kalitesini korur, cildin bozulmasını ve kalınlaşmasını önler, siyah noktaların görünümünü ve ortaya çıkmasını azaltır.
Sebium AKN cilt bozulmasının tüm sebeplerini iyileştirerek tam bir tedavi sunar. Kerato düzenleyici aktif ajanlar ile gözenekleri derinlemesine temizler. Sebore düzenleyici ve arındırıcı etkiye sahip çinko glukonat fazla sebum üretimini durdurur ve mikro organizmaların çoğalmasını önler. Yatıştırıcı maddeler kırmızı lekeleri yatıştırır. 
Sebium AKN cildi nemlendirir, temizler ve doğal dengesine kavuşturur. 
Zengin nemlendirici ajanları sayesinde Sébium AKN kullanım kolaylığı sağlar.
Komedojenik değildir. Hafif ve yağsız dokusuyla kullanım kolaylığı sağlar.
Mükemmel tolerans sağlar.


Büyük beklentilerle kullandığımdan mıdır bilmem ama hayal kırıklığına uğratan bir ürün oldu benim için. Talimatlarında söylendiği gibi temizlenmiş cildime uyguladım yaklaşık 1 ay kadar düzenli şekilde her seferinde yaktı ve kaşındırdı ben de iyi geliyodur diye kullanmaya devam ettim ancak sonu hüsran..


 Tedavi edici bir etkisini görmemekle birlikte kaşınan ve kızaran cildim de cabası. Birde içindeki parfüm oldukça yoğun ve rahatsız edici geldi. Açıkcası yarardan çok zararı dokundu bana. Bioderma ben dahil pek çok kullanıcının severek kullandığı bir marka ve ben daha güzel başarılı bir ürün beklerdim. Aranızda deneyen var mıdır acaba sizde etkili oldumu? Renkli Günler :):):)

10 yorum:

  1. çok iyi bir krem kullandıkça daha da çok seveceksin.Ben bunu kullandım,blogumda da yazdım:) Ayrıca Sebium Al'ı da denemelisin bence:) Bioderma hakikaten başarısıyla yükselen bir marka

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kardelen acikcasi ben tekrar kullanmayi dusunmuyorum cunku cildimi rahatsiz etti.

      Sil
  2. anladım,olabilir tabiki sorun yaşayabilirsin.Her ürün herkese iyi gelmeyebilir,yüzün kurumaya müsaitse o da yapabilir sağlık olsun

    YanıtlaSil
  3. benim cildim yağlı ama hassas sebiumla birlikte kullanmıştım alerji yaptı. kızarıklık ve kaşıntı yanında bir de pul pul dökülmeyle karşılaştım. 2hafta sonra da kullanmayı bırakıp çöpe attım. aldığın yeri hatırlıyorsan şikayetini söyle firmayla irtibata geçsinler ne kadar şikayet alırsa ürün belki yan etkilerini yazma zahmetinde bulunurlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sucan ayni sekilde bende kullanmayi biraktim :/

      Sil
  4. Ben neredeyse 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bakimliblog urun hakkinda baya arastirma yaptim memnuniyet ifadesi duymadim pek nasil kullaniyosun tam olarak?

      Sil
  5. Bu krem yogun sivilce problemleri icin. Fransa da ki detmatologum bir arkadasima tavsiye etmisti. Ai si daha hafif sivilceye egilinli ciltler icin ben onu ai ve sebium serum kullaniyrm cok memnunun

    YanıtlaSil
  6. @beatifulandsweets bana siyah nokta ve gözenekler için denildi. ai yi denemedim ama bunu sevmediğim kesin :S

    YanıtlaSil
  7. aynı sorun bende de oldu, 2 gundur kullanıyordum yanagımda yanık-tahriş karışımı bir şey oluştu kullanmayı bıraktım bugün dermatologuma gittim FİTO krem verdi. biodermaya da durumu anlatan bir mail gönderdim, biodermanin 10a yakın ürününü kullandım, bu sekilde güven sarsması dogru degil bence...

    YanıtlaSil