17 Aralık 2013 Salı

Konjac Bitki Lif Süngeri

Merhabalar :) Bugun sizlere çok merak ederek aldığım ve memnun kaldığım bir üründen bahsedeceğim..

 Ürünün vaadleri:Konjac ; 100% Konjac (Amorphophallus Konjac) bitki kökünden elde edilen liflerden yapılan,nemlendirici ve alkali açısından zengin olup yenilebilen bir bitki. Natürel alkali oranı ciltteki asit ve yağ oranını çok güzel dengelerken süngerin eşsiz lifli yapısı, hassas bir şekilde cilde masaj yapıyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor. Ölü hücreleri temizleyip yeni hücrelerin oluşumuna yardımcı oluyor. Yüzü inanılmaz derecede doğal bir şekilde temizleyip, nemlendiriyor ve ferahlatıyor.



Süngerin bir çok çeşidi var bendeki hassas ciltler için olanı..Ben bu süngeri makyajımı temizleyip jel ile yüzümü yıkadıktan sonra kullanıyorum makyajı temizledikten sonra kıpkırmızı olan yüzüm süngerle hafifce masaj yaptıktan sonra sakinleşiyor kendine geliyor :) açıkcası peeling etkisi pek hissetmedim ama cilde yumuşaklık verdiği tartışılamaz.


Sünger kuruyken üstteki şekilde oluyor kullanmadan önce ılık suyla ovalamadan hafif hafif ıslatıp tüm suyu emmesini sağlıyoruz ve yumuşacık bir hal alıyor o şekildeyken ister süngeri tek olarak istersek temizleyici ile birlikte kullanıyorsunuz ben temizleyici kullanmıyorum sanki doğallıgını bozacakmışım gibi geldiği için..


 Süngeri kullandıktan sonra durulayıp hafifce suyunu sıkıp bir yere asıyorum kuruması baya zaman alıyor.. Bu süngeri özellikle cilde verdiği hissi çok sevdim tek dezavantajı kullanımının biraz uğraştırması gülü seven dikenine katlanacak artık diyeceğiz :) Ankaralı takipçilerimden soran olursa ben Kentpark Harvey Nicholstan 30 tl ye aldım diğer çeşitleri de mevcut..Renkli Günler :):):)

2 yorum:

  1. Benim de çok severek kullandığım bir ürün. Temizleyici ile kullanıyorum ama dediğin gibi kullanması biraz uğraştırıyor:) Benim Konjac süngerim bambu kömürü ve çok memnun kaldım. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ben de yeşil killisinden çok memnunum hatta yazısını da yazdım =)
    http://neselizebra.blogspot.com/2014/01/konjac-sponge-denendi-onaylandi.html

    YanıtlaSil