24 Ocak 2014 Cuma

Bobbi Brown Renkli Nemlendirici

Merhabalar :) Beni takip edenleriniz bilirler sorunlu bir cildim yok o yüzden özel günler harici fondoten kullanmıyorum genelde ya renkli nemlendirici ya bb krem kullanıyorum bu süreçte de yaklaşık 3 ay önce tanıştığım bir ürünü tanıtmak istiyorum size..


Ürünlerinde doğal görünümden yana olan Bobbi brown markasının bu nemlendiricisi de kuralı bozmayarak ciltte çok doğal bir duruş sergiliyor hafif kapatıcılığı kırmızılıklara ufak lekelere yetiyor hem de cilde sağlıklı bir görüntü sağlıyor. İçindeki spf 15 olması da cabası yazın hem yüzünüzü korurken hem sağlıklı bir görüntüye sahip olabiliyorsunuz..


Ürünün kapatıcılığı az olduğunu belirttim yapısı da incecik ciltte herhangi bir kusma yapmadı benim bu ürünle tek sıkıntım alın bölgemde hafif parlamaya sebep oldu o bölgeye pudra geçerek akşama kadar rahatça kullandım.
Yüzümde duruşu bu şekilde:


Kalıcılığına gelecek olursak bu fotoğraf ürünü uyguladıktan yaklaşık 6 saat sonra çekildi görüldüğü gibi herhangi bir bozulma yok bu yönüyle de benden geçer not aldı..
Bendeki rengi extra light tint sanıyorum ki en açık rengi.. Bu ürünü kimler denemeli? Cildinde sorun olmayanlar fazla kapatıcılık aramayanlar ve doğal bir duruş isteyenler rahatlıkla deneyebilirler fiyatı: 115 tl diye hatırlıyorum.. Renkli Günler :):):)

9 yorum:

  1. Güle güle kullan denediğim bir üründü ama fiyatı pahalı gelince tekrar almadım.

    YanıtlaSil
  2. Fiyatı normalden biraz yüksekmiş fakat cildine tam uymuş ! :)
    Bana da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  3. eneem ne kadar da pahalıymış yav :/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Blogunuzu beğendim ve sizi takibe aldım :)

    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim.
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Fiyatı biraz düşündürücü fakat sonuç mükemmel olmuş! Gerçekten denemek istedim :)

    Yeni Bloggerım, blogumu ziyaret edersen beni mutlu edersin :)

    http://vintage-witch.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Sivilcelenme yaptı mı? Ben o konuda çok dertliyim de :)
    http://gulceile.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. kol kıllarını alsaydın midem bulandı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin midene göre iş yapamıycam ne yazıkki :)

      Sil
  8. selam arkadaşlar ben bir öneride bulunmak istiyorum yoğun olarak bb cream ı tercih eden biri olarak nemlendirmesinin yeterli gelmediği durumlarda alta Bionem nemlendirici krem sürüyorum ve yaklaşık 45 dk. sonra bb creamı kullanıyorum sanki daha güzel oluyor gibi. şahsen çevremdeki herkes çok beğeniyor.

    YanıtlaSil