13 Nisan 2014 Pazar

Eos Lip Balm

Hem görünüşüyle hem tatlarıyla hem kokularıyla gönlümü fetheden bu meşhur lipbalmları sonunda tanıtabiliyorum sizlere :)


Bu balmların nesi bu kadar meşhur derseniz her birinin ayrı aromasının olması mis gibi kokuları ve bonibon gibi sevimli ambalajı en sevdiğim özelliklerinden.


Bende ballı limonlu naneli çilekli blueberry ve summer fruit çeşitleri mevcut. Nemlendirmesi ne yazikki yeterli değil kuru bir dudağı kendine getiremiyor ancak günlük kullanım için oldukça uygun. Ben rujlardan önce uyguladığımda aldığım sonuçtan memnun kalıyorum.


Birde bu balmların kötü yanı kolay kırılabilir olmaları :( O yüzden dikkatli kullanmanız gerekebiliyor. Siz eos denediniz mi favori lip balmınız nedir? Renkli Günler :):):)

1 yorum:

  1. ben de seviyorum eosları. Zaten dudak koruyucularına aşırı ilgim var, ev dudak koruyucularla doldu :) Çileklisini kullanıyorum ben eosun. Nemlendirmesi benim için yeterli çünkü dudaklarım aşırı kurumuyor, aşırı kuruduğu zamanlar çok çok az oluyor. O zamanlarda nemlendirmesi iyi olan koruyucuları kullanıp sorunu çözüyorum :)))

    YanıtlaSil