13 Nisan 2014 Pazar

Maybelline Affinimat Fondoten

Uzunnn bir aradan sonra yeniden merhaba :) T bölgesine takıntılı bir insan olarak içinde mat ifadesi geçen her ürün benim için denemeye değerdir maybelline'in bu fondotenini de indirimde görünce hemen kaptım bir tane denemek için. Ancak ne yazikki hayal kırıklığına uğradım.


Ürünün yapısı akışkan diğer maybelline fondotenlerine oldukça benziyor mat denilmesine rağmen yağlı bir yapısı var cilde sürüldüğünde cildin ürünle bütünleşmesi oldukça zor oluyor ürünü yemiyor bir türlü..


Bendeki rengi oldukça sarı alttonlu olan 14 creamy beige. Yüzüme sürdüğümde  bir pudrayla dengelemezsem hastalıklı bir görüntü ortaya çıkıyor.. Kalıcılığına gelecek olursak akşama kadar makyaj bazı ile ancak dayanıyor kapatıcılığı orta karar.Yüzde duruşu şu şekilde:

Sözün özü ürünü beğenmedim  eğer maybellineden fondoten almayı düşünüyorsanız afiinitone serisine şans vermenizi tavsiye ederim. Siz bu ürünle ilgili ne düşünüyorsunuz? Renkli Günler :):):)

1 yorum:

  1. Bu fondötenin ilk versiyonunu da hiç sevmemiştim , o yüzden buna şans vermeyi bile düşünmemiştim.Affinitone serisinin en başarısız ürünü bunlar sanırım :))
    Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil