28 Temmuz 2012 Cumartesi

Lush Emotional Brilliance

Merhaba :) Önce özür dilemek istiyorum hepinizden uzun zaman oldu şöyle dolu dolu yazmayalı.. Ama bırakın makyaj yazısı yazmayı kullanmaya bile üşenecek durumdayım şu sıcaklarda :( Gerçi kullansam ile akar ya neyse.Elimden geldiğince yazmaya çalışacağım :) Lush'ın bu renkli kozmetiğini internette gördüğümden beri meraktaydım ve 2 yıldır üşenip internetten alışveriş yaptığım uzak diye gitmediğim lush mağazasına sırf merakımdan gittim :D
Bu farklı seriyi kendi gibi farklı bi şekilde sunmuş lush bizlere çok da iyi yapmış :) Gördüğünüz çarkı çeviriyorsunuz gözünüze çarpan üç rengi seçiyorsunuz bunlar sizin ruh halinizi ve iç dünyanızı yansıtıyor :) Bana motivasyon sezgisel ve tutkulu çıktı yalan diyemiycem çünkü gerçekten doğru :)
Ne kadar şekerler değilmi ? Mağazaya renk gelmiş resmen. Seride farlar rimeller eyelinerler renkli nemlendiriciler pudralar neler var neler :)
 Bir de belirmeliyim ki mağazaya pek bi beklentim olmayarak gittim çünkü lush doğal ve el yapımı bir marka olduğundan fiyatlar biraz tuzlu :) Ama bu serinin fiyatları baya uygun geldi bana ve şaşırdım. :) Yakınınızda lush varsa mutlaka uğramanızı ve bu güzellikleri mıncıklaanızı tavsiye ediyorum :) Son olarak 365 avmdeki lush çalışanına içtenliği ve samimiyeti öcü gibi beni darlamadığı için teşekkür ediyorum :)) Renkli Günler :)

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım bir soru sormuşşun cevabını okumak için bir uğra öpüyorum

      Sil
    2. Peki soyle bi sey sunucam ben sana madem halka acik bi yerde baslatti konusmayi. Arkadas adsiz twitteri yok evet facebookta paylasmis ancak bu facebook hesabinin senin cekilisin icin acilmasi ve ayni gun sadece cekilisini paylasip baska bi gonderi yapmamasi normalmi? Bir onceki elf cekilisine donersek, hediye verdigin kisi 2 ay once blogunda senin hediye postunu paylasmis ve Sonra hic bi etkinlikte bulunmamis sonra ne hikmetse arkadas senin cekilisin olunca iki ay sonra tekrar horlamis? Yine adsiz yorum yapip kazandigini iddia ettigin arkadas facebook u 5 temmuz 12.30 da aciyor ve 12.33 de senin cekilisini paylasiyor baska hic bi etkilesimde bulunmuyor? Bu normalmi? İnsanlarin salak yerine konulmasindan nefret ederim ve boyle bi durum varsa arastirma yapmaktan kacinmam. Ayrica yorumu niye sildin ki herkes okusaydi??

      Sil
  2. Silinen yorumu çok merak ettim. Ben bu çekilişe katılmadım, ama yine de olay sinek küçük ama mide bulandırırı aşmış. Ben de baktım çekiliş duyurusuna ve kazanana bana da bir tuhaflık var gibi geldi. Bu kadar kişi detaylı bir açıklamayı hakediyor bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurbagapirenses,
      kontes adlı arkadaşın da dediği gibi çekiliş duyurusuna hem de görünür yerde son katılım tarihinin hemen altında, kocaman harflerle not eklemiştim çekilişin en başında...
      bazı arkadaşların biz de katılmak istiyoruz blogumuz yok blogu olmayan blogta duyurmak zorunda mı ricası için.
      sonuçta herkes blogları okuyup bilgi fikir edinebilir ama herkes blog açacak zamana sahip değil. blogları takip eden çok arkadaş var öyle.
      onları dışlamak doğru mu sence...
      başka blogger arkadaşların cekilişlerine de bak artık hemen herkes blogu olmayana da cekiliş hakkı veriyor.

      kontes tatlım
      notu ekledim ama sartı silmedim
      çünkü blogu olanlar için blogda duyurmak zorunlu sart.. yani
      eğer blogunuz varsa orada duyurmadıysanız zaten cekilişten elenirsiniz.
      bu arada kazanan arkadaş face de duyurmuş demekki belli bir çaba da göstermiş değil mi.
      sevgiler
      bu arada sıkıntı yapmayın yakında yeni bir çekilişim olacak. hediyeyi secer secmez.
      yazdığı yorum bu ancak belirttiğim gibi çekilişe son gün katıldım ve öyle bi not yoktu :)

      Sil
    2. tatlım sildim yorumu çünkü kendi sayfamda açıklamak gerek dedimki katılan herkes bilmek ister. biraz uzun da olduğundan senin blogunda yer etsin istemedim. gelip oku diye not bıraktım hepsi bu. yani ilk yorum senin yorumuun altında buradaki yorumdu. sen üste kopyalamışsın şimdi zaten. merak etme. bu yeni soruna da cevap verdim. yine bakarsın bloga. oya hanımın bloguna da baktım inceledim. sevgiler

      Sil
  3. Canım Lush'ın bir kaç saç ürününü kulandım ve sevmedim. Bu yüzden biraz Önyargılıyım bu markaya. Ama makyaj ürünleri güzel görünüyor, bi bakmak lazım :)
    Bu arada benim bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil