5 Temmuz 2012 Perşembe

Mac Prep+Prime Face Protect Makyaj Bazı

Mac'in prep+prime serisini çok seviyorum bu makyaj bazı ile de yaklaşık 2 ay önce tanıştık :)
Şükrü mua saolsun şipşak yaptığı makyajla aklımı çeldi ve kendimi kasada buldum. Önceleri neye yaradığını pek kestiremediğim ürünün şuan müptelasıyım resmen.
Bu bazı sürüp makyaj yaptığımda yüzümde pudra fondoten vs olduğuna kimse inanmıyor o kadar doğal duruyor ki! Ve yüzü çok terleyen bi insan olarak makyajımı yüzümde tutuyor ki bu benim için çok önemli.
Ürünün kıvamını çok seviyorum birde öyle vıcık vıcık değil. Yüzü de çok güzel nemlendiriyor makyaj yapmadığım zamanlarda bile sürüyorum ışıl ışıl sağlıklı bi görünüm oluşturuyor üstelik bi de spf 50 daha ne olsun dimi sayın seyirciler? Ürünün 2 farklı türü var biri ışıltılı biri mat.Bende ki mat olanı.
 Kısacası kendisiyle aşk yaşıyorum. Fiyatı 78 tl. Makyaj bazı arayana şiddetle tavsiye olunur. Son olarak bu bazı kullanarak yaptığım makyajı paylaşmak istiyorum sizlerle.
                                                      Nasıl Olmuş ? Renkli günler :)

11 yorum:

  1. Blogunu sevdim.Bana da beklerim.

    YanıtlaSil
  2. ben de bu bazı almayı istiyorum bugün ebaydan baktım ama yoktu :S artık çalışmaya başlayınca hemen alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de canimcim herkesin denemesi gereken bi ürün kendisi :)

      Sil
  3. Spf'i biraz gözümü korkuttu, çok yüksek spf ürünleri kullanırken cildimin de yorulduğunu hissediyorum sanki. Ancak alınası bir ürün, not edeyim ben bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle ya da böyle yorulacak o cilt :) en azından iki işlev bi arada olsun mantığındayim :)

      Sil
  4. bende ısıltılı olanı var bende cok seviyorum...krem fondotenle kullanıyorum ben daha kaygan ve kapatıcı yapıyor..göz bazı olarakta basarılı :)

    YanıtlaSil
  5. Bloguna tesadufen rastladım. Uzun bir suredir Monistat diye bir makyaj bazı kullanıyordum ancak Tr de bulamadım ne yazıkkı. Bunu denerim artık o bitince.

    Bende taze bir bloggerım Banada beklerim
    Sevgiler

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. yazın benim de yüzüm terliyor ya, yaza doğru mutlaka denemek istediğim ürünlerden. blogunu çok beğendim bu arada, takibe aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim faydali olur senin icin de :) cok tesekkur ederim :)

      Sil