11 Temmuz 2012 Çarşamba

Ter Kokularına Elveda Mis Kokan Bi Yaza Merhaba :)

Merhabaaa :) Blogumu okuyanlar bilir yaz geldimi deodarantlarla dost olurum ter kokmayim diye. Denediklerimin icinde memnun kaldigim bi urun olmamisti ta ki simdiye kadar. Arayan buluyormus cidden :) İste benim hain ter ile mucadelede bas yardimcilarim :)

 İlki kristal deodorant icinde paraben yok ve kokusuz ama ter kokulariyla cok guzel bas ediyor uzerini hafifce islatip uyguluyoruz gun boyunca koku moku yok oluyor :) Üstelik ayak tabanlarınada uygulanabiliyor ve gördüğüm kadarıyla etkili :)

Bendeki deneme boyu. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum azalmadı azalmıyor :) Fiyatı 5 tl.

İkincisi jel kıvamında bi roll-on. Benim de en favori ürünüm olur kendileri :)
Bunu sürdüğünüzde terleseniz bile teriniz kiraz kokuyor :) Bu arkadaşta da paraben yok tamamen doğal meyve özleriyle yapılıyor fiyatı da 12 tl falandı sanırım.

Sonuncusu ise Lush'ın meşhur pudra deodarantı. Bunu da son olarak uyguluyorum terlediğinizde teri sünger gibi emiyor sadece koltuk altlarına değil tüm vücuda uygulanabiliyor. Bu üründe paraben içermiyor.
Evet bu üç ürünü kullandığınızda hiç terlemiyorsunuz diyemem ama %70 oranında azalıyor terleme. Ancak garanti veriyorum ki gram ter kokmuyorsunuz :)) Rahat rahat kolları kaldırabiliyoruz haydi kızlar eller havayaa :)) Renkli Günler :))

2 yorum: