12 Şubat 2013 Salı

Lush Handy Gurugu El Kremi

Merhabalar :) Belkide blogdaki en mutlu yazılarımdan birini yazıyorum bugun çünkü yaklaşık 2 yıllık bir hayal olan arabama kavuştum nihayet ailem sayesinde, çok mutluyum ve sizlerle paylaşmak istedim hayallerinizin gerçek olması temennisiyle yazıma geçiyorum. Lush handy gurugu el kremi..



Lush yıllardır severek kullandığım bir marka sevmediğim ürünü de yok diyecek kadar azdır muhtemelen, ancak bu krem beni hayal kırıklığına uğrattı.. Online olarak sipariş ettiğimden (tamamen üşengeçlik) deneme fırsatım olmadı ve yorumlara bakarak bu kremi tercih ettim. İçinde bol bol yağ, besleyici madde olmasına rağmen benim ellerime bi faydası dokunmadı.


Bir de sanıyorum ki kıvamı dolayısıyla sürdüğümde yaymakta elime dağıtmakta çok zorlandım, kokusu gerçekten güzel kendinizi mısır çarşısında gibi hissettiriyor ancak başka bir artı yön göremedim ne yazıkki..


Bir de kremin içindeki tanecikler elde tane tane kalıyor olması sebebiyle içimin ısınamadığı bir ürün oldu kendisi.. Ürünün fiyatı ise 29 tl. Fiyat performans karşılaştırması yaptığımda tekrar almayacağım bir krem oldu kendisi. Peki siz bu kremi denediniz mi? Birde Lush'ın Lemon Flutter kremini denediyseniz yorumlarınızı paylaşırsanız mutlu olurum :) Renkli Günler :):):)

2 yorum:

  1. lemony flutterı yeni aldım birkaç gün daha deneyip yazmayı düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  2. Lemony Flutter' ı ben kullandım ama o el kremi değil, katiküller için :) Çok güzel bir ürün olduğunu söyleyebilirim, tırnak diplerindeki katikülleri iyi yumuşatıyor. Üstelik Lush hayvanlar üzerinde deney yapmıyor, bu da önemli bir artı. ^^

    YanıtlaSil