8 Eylül 2013 Pazar

L'oreal Pure Zone 30 S. Chrono-Clear Yüz Temizleme Jeli

Merhabalar :):) Biliyorum uzun zamandır yazmıyorum ama çok farklı planlarla meşguldüm neler mi yapıyorum? Diyete başladım mesela bu postu göbek atarak yazıyorum çünkü yaklaşık 10 gün içerisinde 3 kilo verdim diyetimin yediklerimin bir listesini isterseniz memnuniyetle paylaşırım diyetin yanında bir de öyle bir ürün kullanıyorum ki.. Mucize.. Bu ay 11 kilo vermeyi umuyorum başarabilirsem kullandığım mucizevi ürünü de sizinle paylaşacağım ;) Yüz jelimize geçecek olursak siz bu yazıyı okurken bu jel bende bitmiş olacak yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çünkü :)


   Loreal şöyle diyor bu temizleme jeli için :
-Anti bakteriyel olan arındırıcı jel sivilcelere siyah noktalara ve parlama karşıdır.
-Tıkanmış gözenekleri temizlemek için birebir etkili olan  Loreal derinlemesine etkili temizleyici arındırıcı jel özel pod başlığındaki 500 nodülü ile gözeneklerde derinlemesine ve hızlı temizlik sağlıyor.


Açıkcası düzenli kullanmama rağmen parlama yada siyah noktalarıma hiç bi etkide bulunmadı ben bu ürünü makyajımı bioderma h2o ile temizledikten sonra yüzümü temizlemek için kullandım. Jelin ağır bi yapısı yok bende sivilce yada benzeri bir sorun oluşturmadı temizlemesi ise orta diyebiliriz göz makyajında kesinlikle etkili değil ancak hafif ten makyajlarını başarıyla temizliyor.


Ürünün en sevdiğim özelliği şüphesiz temizleme pedi! Bu pedi kullandıktan sonra jelleri elimle uyguladığımda temizlenmiyormuş hissine kapılmaya başladım yani bu ped bende bağımlılık yaptı şuan temizleyicilerimi dahi bu ped ile uyguluyorum :)
Kısacası uygun fiyatlı hafif temizleyici bir ürün arıyorsanız deneyebilirsiniz ancak ben şuan bioderma sebium jel ile aşk yaşadığım için tekrar alacağımı sanmıyorum Renkli Günler :):):)

22 yorum:

  1. Merak ettim bu listeyi yahuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman yakın zamanda paylaşıcam destek ürünümle beraber :)

      Sil
  2. bende cok merak ettim. pcos hastasiyim ve bebis icin acil kilo vemem lazım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta içinde mutlaka paylaşacağım o zaman :) takipte kalın

      Sil
  3. bu ürünü sık sık görüyorum kullandıpğım ürün bitince bundan almayı düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar süreyle kullanacağız ?? Yani günde bir mi , haftada bir mi ??

    YanıtlaSil