17 Nisan 2014 Perşembe

Bioderma Sebium Yüz Temizleme Jeli

Merhabalar :) Uzunnn zamandır kullandığım bu temizleme ürününü tanıtacağım bu gün size:

Bu temizleme jeli yağlı ciltler için üretilmiş ciltteki yağ dengesini düzenleyeceği vaadiyle satışa sunulmuş gelelim bendeki etkilerine. Ürünü kullanmaya başladığım ilk iki hafta yüzümde minik minik onlarca sivilce çıktı ve ben ürünü kullanmayı bırakmayı düşündüm ancak firma ile iletişime geçtiğimde ürünün cildi dengelediği için bu tepkisinin normal olduğunu söylediler. Bende ürünü kullanmaya devam ettim ve hakikaten sivilceler kullandıkça yok oldular ve sabahları yağ içinde olan alnımdaki parlamada azalma farkettim.


Temizleme jelini kullandığınız anda bile cildinizin yağdan arındığını hissediyorsunuz kuruluk yapmadan güzelce temizliyor. Hafif bir kokusu var rahatsız etmiyor ürün fazla köpürmüyor. 500 ml bir ambalaja sahip bir pompa ürün tüm yüze yetiyor ve bu boy bir jel yaklaşık 1 yıl rahatlıkla gidiyor.


Benim kullanım şekşime gelecek olursak göz ve yüz makyajımı önce Bioderma H2O ile temizledikten sonra bir pompa ürünü temizleme pedime sıkıp yüzümü nazikçe yıkıyorum. Kısacası ben bu temizleme jelini sevdim ancak ürünü sevenler kadar nefret edenler de mevcut siz denediniz mi ne gibi etkileri oldu? Renkli Günler :):):)

2 yorum:

  1. Ben 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum çok memnunum. Kokusu deterjan gibi çok ağır diyenler var bence oldukça hafif ve yağı gerçekten güzel arındırıyor.

    YanıtlaSil
  2. neredeyse 2 yıldır kullanıyorum sanırım tüm makyajımı 1 pompa ürünle çıkarıyorum göz makyajımı pamukla felan silmekle hiç uğraşmıyorum hiç zarar vermeden tüm makyajım çıkıyor hemde cildimi yağdan arındırıyor tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil