23 Mayıs 2012 Çarşamba

Çıkmayan Oje Shellac Deneyimim

Oje süren bütün kadınların derdi aynıdır o kadar emek zahmet sürdüğümüz ojenin ertesi gün uçları soyulur bozulur bununla beraber sinirler de bozulur. Hele ben uğraşıp french yaptıktan sonra ertesi gün bozulduğunu görünce deliriyorum resmen. Bu hafta maniküre gittiğimde bu mevzulardan açıldı konu ve bana çözüm olarak shellac tavsiye edince hemen atladım tabi.Fikir vermesi açısından sizlerle de paylaşmak istedim.
Elde 2 hafta ayakta 5 haftaya kadar dayanabiliyormuş. Ayrıca içinde görünmeyen hava tünelleri olduğu  için tırnakları sarartmıyorumuş. Uygulama şu şekilde:
1.Önce manikür yapıldı.
2. Renk seçmem istendi tahmin edersiniz ki french istedim :)
3. Önce baz sonra oje sonra ise üst yüzeyin parlaklığı için bir uygulama yapıldı. Hepsi de oje formundaydı. Her işlemden sonra özel makinası ile 10 sn ve 2 dkkalık kürler uygulandı.
 Sonuç:
 .               Yalnız çıkarma işlemi biraz zahmetli öyle asetonla çıkmıyor şu şekilde :
Ancak asetonla çıkmamasınında artı bi yanı var üstüne oje sürüp çıkardığınızda shellac'a bi zarar gelmiyor kalıp gibi kalıyor adeta tırnakta. Ben çok memnun kaldım hala denemediyseniz çok şey kaybediyorsunuz :) Yakınınızda uygulama yapan yerleri öğrenmek için TIK TIK! Sevgiler :)

2 yorum:

  1. Hic sevmem soyulan ojeyi, bu tam benlikmis, bakayim bir almanyadada varmi : )

    YanıtlaSil
  2. Kim sever ki :( vardır diye düşünüyorum umarım bulursunuz :)

    YanıtlaSil