31 Mayıs 2012 Perşembe

Dibini Gördüklerim - 1

                             Bir ay daha sona ererken ilk bitenler yazımla karşınızdayım.

   Bu ay pek bir şey bitiremedim.Kenarda kıyıda kalmış ürünlerimi bitirmeye gayret ettim. Bakalım neler bitmiş?
 1.Oriflame El ve Tırnak Bakım Yağı: Bu yağı sırf meraktan almıştım alalı uzun zaman oldu. İlk başta pek sevmemiştim ama oriflame'in bakım eldivenleri ile birlikte kullanınca baya sevdim yararını gördüm. Hala satışta mı bilmiyorum ama fiyatına göre güzel bi ürn.
2.Body Shop Spa Wisdom Vücut Spreyi: Ben bunu genelde duştan sonra kulladım fresh rahatsız etmeyen hoş bi kokusu var kalıcılığı orta seviyede..
3.Rexona Roll-on: Yazın geldiğini nasıl anlarsınıuz? Tabi ki roll onlarla kanka olmaya başlayınca anlaşılır yaz geldiği. Her yaz başladığım en güzel roll-onu bulma gayretindeyim. Bu pek terlemem mani olmadı.Katı olanıu deneyeceğim.

4.Oriflame Parfümler: İkisi de az kalmış ürünlerdi zaten özellikleri bütün oriflame parfümlerle aynı kalıcılıkorta kokusu güzel.
5:Body Shop Vücut Peelingi: Bu peeling üçüncü kutum falan o kadar çok seviyorum ki. Vücudu pürüssüz yumuşacık yapıyor ayrıca uzun zaman da limon kokutuyor. Şiddettle tavsiye ediliiiiir :)
6.Loreal Süperliner: ŞU yazımda daha koyu olan bi rengini tanıtmıştım zaten. Vazgerçemediğim ürünlerden biri kendisi.
7.Dermologica Güneş Kremi: Yüzüme epilasyon yaptırdığım için güneşten iyice korumam gerekiyor. Güzellik uzmanımın tavsiyesiyle aldım memnunum :)
Evveeeeet benim biten ürünlerim bu kadar. Siz neler bitirdiniz favorileriniz neler? Bir daha ki aya daha çok ürünle karşınıza çıkmak dileğiyle.Sevgilerr :)

6 yorum:

  1. Sırf onun için bitiriyorum zaten :P

    YanıtlaSil
  2. şu oriflame ın el yağı bir ara oriflame danışmanıyken gelmişti.. ne gereksiz demiştik kızkardeşimle ama sonra çok faydasını gördük elleri yumuşacık yapıyor manikür yaparken :)

    YanıtlaSil
  3. Evet ya bende başta sevmemistim sonradan baya yararını gördüm :)

    YanıtlaSil
  4. oriflame miss o parfümüne bayılıyorum özellikle pembe ponponu çok şeker:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sirf sisesi hatrina aldigim bir parfum zaten kendisi :))

      Sil