14 Mayıs 2012 Pazartesi

M.a.c Hey Sailor Koleksiyonundan Lauch Away Allık

İlk misafirimiz mac'in bu perşembe satışa giren ''Hey Sailior!'' koleksiyonundan ''Lauch Away''.. Hiç aklımda olmadan muanın büyülü sözlerine kapılarak aldığım bir allık kendisi :) Ama şuan gidip muanın alnıdan öpmek istiyorum çünkü tek kelimeyle BA-YIL-DIM!! :)


Gördüğünüz gibi şeftali rengi bir allık. Ama ciltde özellikle beyaz tenlilerde o kadar şeker ve doğal duruyor ki.Sanki spadan çıkmışda yanaklarınız kızarmış gibi diyeyim siz anlayın.Buyrun swatch na bakalım
O kadar hafif ki swatchlamak için defalarca sürmem gerekti.Benim yüzümde duruşu yok o yüzden görmeniz için internetten bulduğum bi fotoğrafı koyuyorum.Yüzdeki görünüşü:
Ben çok sevdim.Herkesde sevmiş olacak ki ankamall macdeki sonuncuyu ben kaptım :) Fiyatı:48TL Almak isteyene şiddetle tavsiye olunur..

5 yorum:

  1. bunu elimde denemiştim,bende çok beğenmiştim,mua illa aydınlatıcı pudrayı diretince onu aldım,gerçi onuda sevdim ama bunda gözüm kalmadı değil:)

    YanıtlaSil
  2. Aklında kalacağına cebinde kalsın der annem hep :) ne kadar hafif sürsem de beyaz tenli olduğum için her renk allıkla heidi gibi olan ben ilk defa kendime yakışan bi allık buldum desem yeridir. :) sende doğal bir ton arıyorsan bitmeden al derim :)

    YanıtlaSil