14 Mayıs 2012 Pazartesi

Mucize Sünger: Beauty Blender

Bu süngeri yaklaşık üç aydır istiyordum. O kadar methedildi o kadar övüldü ki merak etmeden duramadım açıkcası.. Ama fiyatını görünce aman canım bi süngere o kadar verilirmi diyerek almaktan vazgeçmiştim.Geçenlerde İstanbul güzellik fuarında Tanacan Kozmetik tarafından satılıdğını öğrenince hemen yetkililerle iletişime geçtim ve bana 2 gün gibi kısa bir sürede temin ettiler.Burdan teşekkürlerimi sunuyorum kendilerine :)
Süngerimizin kullanımı çok kolay suyla ıslatıp normal boyutunun iki katına çıkmasını bekliyoruz sonra yüzeydeki fazla suyu bi kağıt havlu yardımıyla alıp makyajımıza başlıyoruz. Fondoten kapatıcı allık pudra uç kısmıyla concealer pıt pıt pıt ufak darbeler halinde uygulanabiliyor. Hatta işi abartıp ucuyla far süren bile varmış :) Sonuç; yüzünüze badana yapılmış gibi görünmeyen bir makyaj. Çok hoş ve doğal görünüyor çevremdeki herkes de değişikliği farketti.
En son işimiz bittiğinde de temizleyicisi ile yıkayıp kurumaya bırakıyoruz.. Anlayacağınız bu küçük pembe yumurtacık sevimli olduğu kadar maharetli de. Verilen her kuruşu hakediyor. Beni hayalime kavuşturuğu ve özenli paketleme için TANACAN KOZMETİĞE tekrar teşekkürler.
Videosunu izlemek için TIK TIK!

12 yorum:

  1. ilk defa gordum cnm bu urunu cok degisikmis gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Evet pek bilinmiyor türkiyede ama yurt dışında çok ünlü bi sünger vs defilelerinde kullanılıyormus hep. :) teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ben geçen sene keşfettim bu süngeri, TR'de Monzalime adlı sitede satışı yapılıyor ilk başta fiyatı çok yüksekti bir kaç aydır indirimli (ki gerçek değeridir bence) olarak uygun fiyata satılıyor.Ben İstanbul'da oturuyorum,hemen ertesi gün elime ulaştı. http://www.monzalime.com/Beautyblender,LA_282-2.html
      Ben de blogumu Mayıs'ta açtım ben de beklerim : http://beautifulandsweets.blogspot.com

      Sil
  3. canım benim de fena gözüm var bu pembiş yumurtacıklarda ama kullanmaya kıyamam diye tutuyorum kendimi çook şeker bişey:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verdiği görüntüyü görünce çok da güzel kıyılıyor valla :) tutma tutma kendini :)

      Sil
  4. Bende baya aradım beauty blender. Sephora da yumurta şeklinde var ama bunun gibi ucu sivri olsun istiyordum. Artık Türkiyeye gidince internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Birde kryolan'a sormuştum var mı diye yokmuş. Ama bana normal süngerlerini verdiler denemem için ıslatıp kullanabilirsin dediler. Gerçektende kaliteli süngerleri ıslatıp kullandığımızda da iyi sonuç alıyoruz tabi beauty blender kadar olur mu bilmem ama bu da bir alternatif.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla oldu mu en güzeli olsun istiyor insan hatta ben biraz takıntılıyım bu konuda :) bosnadasın sanırım? Orada yokmu ? Bulman türkiye den kolaydır diye düşünüyorum aslında :) bi ebay e monzalime ye bak istersen :)

      Sil
    2. Yok Bulgaristan Sofya'dayım birkaç yere sordum ama ancak Sephorada vardı. Belki burada da vardır ama bana denk gelmedi malesef. Yine internete kaldım yani :D

      Sil
    3. E daha iyi ucuz oluyor nette bi göz at istersen :)

      Sil
  5. su an halen tanacan kozmetıkte var mı ben ınternet sıtesınden baktım su an yoktu o sungerlerden acayıp derecede ıstıyorum monzalım e de baktım ama sıte acılmıyor noluur yardım edın baya bır arastırma yaptım ama hıc bır sonuc alamadım yardım edersenız cok sevınırım :)))

    YanıtlaSil
  6. aynen bende bulamadım seproha da var dıyolar ama gecen gun ıstınye park ta kılere sordum o ne ya nıye bana baktılar :(

    YanıtlaSil