17 Haziran 2012 Pazar

The Balm Down Boy Allık

Merhabalaar :) Şu günlerde nedendir bilinmez sınavım kötü geçmiş olsada havalar acaip bunaltıcı olsa da pek mutluyum :) Böyle sevgi pıtırcıkları gibi dolaşıp duruyorum. Umarım diğer sınavım da güzel geçer de ben de musmutlu olurum tabi sizlerle birlikte :)
Gelelim tanıtacağım ürüne. Misafirimiz Balm markasının çok konuşulan allıklarından Down Boy gerçi bütün allıkları çok konuşuluyor ya :) Bu allık tam bebek pembesi denilen renkte. Her cilt tonunda insana yakışıyor.
Mat bir bitişi var içinde ışıltı yok denebilecek kadar az. Yanakta sanki soğuktan kızarmışsınız yada utanmışsınız gibi doğal duruyor. (nasıl bi anlatımsa bu :) Ben beyaz tenliyim kendime yakıştırdım ama benden biraz daha kumral olan ablamda kelimenin tam anlamıyla mükemmel durdu..
Aynı zamanda göz farı olarak da kullanılabiliyor. Düşünenler olabilir bu pespembe rengi mi gözüme sürücem diye. Ama gözde o kadar pembe durmuyor uçuk pembe görünüyor hoş bi görüntü veriyor. :) Fiyatını tam hatırlayamadım ama indirimle 26 tl gibi bi fiyatı vardı sanırım.Doğal pembemsi mat bir allık arıyorsanız cildiniz hangi renk tonu olursa olsun bu allığı tavsiye ediyorum :) Siz Balm'ın hangi allıklarını denediniz? Renkli günler :)

10 yorum:

  1. Bende çok severek kullanıyorum Downboy allığı

    http://koyukirmizikd.blogspot.com/search/label/The%20Balm

    Benim yorumlarım da burada =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevilmeyecek gibi mi ki :) hemen bakıyorum canim :)

      Sil
  2. Bende çok beyaz tenliyim bu yüzden allıklara şimdiye kadar hep uzaktan baktım. Geçen günlerde yves rocher'den çok açık renk bir şeftali tonu aldım. Aklımda çok açık ton bir pembe tonu da var bunu düşünebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bi bakmalısın :) bi de mac in launch away allıgı var ona da bi göz at istersen ben onu da çok yakıştırıyorum beyaz tenlilere :) blogumda yazısı var istersen :)

      Sil
  3. cabana boy hariç hepsini aldım ben de çok güzeller ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yaa. Hepsi benim olsun istiyorummmmm gözüm aç sanırsam :)

      Sil
  4. http://vanilyayagmuru.blogspot.com/2012/05/balm-hot-mama-blush-shadow.html
    http://vanilyayagmuru.blogspot.com/2012/05/balm-frat-boy-blush-shadow.html
    http://vanilyayagmuru.blogspot.com/2012/05/balm-down-boy-blush.html
    benim the balmlarım :D bende cabana boy almadım çok koyu geldi bana :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kozmetik orucuna girmeye çalışıyorum sen beni gaza getiriyorsun ama olmaz kiiii kuzum yaaaa :)insan düşmanına yapmaz bunu :) ama yine de kendimi tutamayıp hemen bakıyorum yazılarınaaa :)))

      Sil
  5. Ben de çok severek kullanıyorum bu allığı, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil