29 Haziran 2012 Cuma

Dibini Gördüklerim - 2


Merhaba :) Bu ay uzun uğraşlar sonucu bu kadar ürün bitirebildim. Mutluyum Gururluyum! :)

1.Parümler, Deodorantlar: Yaz boyunca bu kategoride bi sürü parfüm deodorant göreceğinizden emin olabilirsiniz.Çünkü en sevmediğim şeylerden biridir ter ve ter kokusu :S Bu parfümleri indirimdeyken bol bol stok etmiştim hatta şu yazımda da başka bi tanesini tanıtmıştım. Öyle vücut spreyi olarak kullandım bitti. Deodorantlar nerden nasıl geldi bilmiyorum öyle bol bol kullandım onları da hakkını yememek lazım ikisinin de kokusu güzeldi :)
2.WomenHand Aseton: Her gün başka renk oje sürmeyi seven bi insan olarak sık sık aseton bitiriyorum farklı markalar deneme fırsatım da oluyor böylelikle. Bu asetonu acil bi durumda kere kullanır atarım diyerek beklentim olmadan almıştım makromarketten. Ama bayıldım! acaip güzel temizliyor koyu renk ojeleri bile. Ayrıca kullandıktan sonra elleriniz buram buram parfüm kokuyor yakınınızda sağınızda solunuzda makromarket varsa 10 yıl yetecek kadar stok yapmanızı tavsiye ederim :)
3.Neutrogena Yüz Temizleme Jeli: Şu yazımda tanıtmıştım iyiydi hoştu bitti tekrar almayı düşünmüyorum yeni markalar deneyeceğim.

4.Flormar Pudra: Evet sayın seyirciler sık sık tanık olamayacağınız bi olaya şahitlik ediyorsunuz hayatımda ilk defa bozmadan atmadan  pudra bitirdim! Bu benim ilk pudramdı sanırım o zamanlar pek  severdim merhumu tabi kumaları gelince aşkım bitti kendisine zorlaya zorlaya bitirdim :)
5.Oriflame Tırnak Yağı: Satıştan kalkan bir ürün bence oriflame'in en başarılı tırnak ürünlerinden biriydi neden satıştan kaldırdılar anlamış değilim.Severek kullandım.
6.Avon Ruj: Annemin allık olarak kullanmaya çalışırken hereneç ettiği rujların bilmem kaçıncısı :) Lip balm yapımında kullandım bitti daha doğrusu boyut değiştirdi. :)

7.Benru Makyaj Temizleme Pedi: Çok ucuz diye gratisten aldım ojelerimi bile bununla temizledim yine de 2 aydır bitmedi bitmedi ama en sonunda başardım :)


                   Benim bitirdiklerim bu kadar siz neleri bitirmeyi başardınız? Renkli Günler :)

2 yorum:

  1. Aseton, deodorant vs.. bitiyor da. Daha 1 tane pudra, ruj ya da far bitirmişliğim yok. Durdukları yerde bozuluyorlar sonra doğru çöpe :( Pudradan ötürü tebrik ediyorum seni. Bir bitenler yazısı hazırlamak bana da kısmet olur inş.=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum pudradan dolayı ben bile kendimi taktir ettim :) darısı başına :)

      Sil