16 Haziran 2012 Cumartesi

Mac Msf Pudra



Merhabalar :) Bugün sizlere mac'in öve öve bitirilemeyen minaralize skin finish pudrasını tanıtacağım. Bebi twitterdan takip edenler bilirler sürekli parlmayı önleyecek bi ürün arayıp duruyordum. Mac e girip bu sorunumu anlattığımda mua direk bu ürünü gösterdi bana. Bir de örnek makyaj yapınca almadan duramadım.
  
 
Kullanınca neden bu kadar övüldüğünü anladım. Bi kere çok hafif bi ürün kendisi zaten çok sorunlu bi cildim yok arada bi alnımda çıkan sivilceler bi de parlayan yüzüm, o yüzden pek kapatıcılığa ihtiyacım yok ama yine de verdiği görüntüyü sevdim. Ayrıca hafif olması cildimi yormaması da bi artı özellik tabi ki.
Bendeki rengi medium plus. Yanılmıyorsam en açık rengi bu. Yüzümde çok doğal durdu hatta kimse inanmadı pudra olduğuna :) Aynı zamanda pürüzsüzleştirdi. Ancak üzülerek söylemeliyim ki parlamaya pek bi etkisi olmadı :(
Yine de ben ciltdeki duruşunu sevdim henüz hergün kullanmaya kıyamasam da.. Fiyatı 70 küsürdü sanırım. Cildi yormayan hafif bi pudra isteyenlere şiddetle tavsiye olunur. Renkli günler :)

1 yorum:

  1. en açık rengi light , üçüncü açık renk medium plus.

    YanıtlaSil