6 Haziran 2012 Çarşamba

Maybelline Color Tattoo Far

Güneşli bir ankara sabahından sizlere merhaba diyorum :)
Malumunuz şu sıralar sınav ders etüd yoğunum biraz ama inanın hep aklımdasınız ve blogumu güncel tutmaya çalışıyorum olabildiğince :) Bugün de maybelline'in şu sıralar çok konuşulan farını tanıtmak istiyorum.
Bendeki rengi timeless black adı ile geçen ışıltılı bi siyah. O kadar güzel rengin içinden neden gittin siyahı aldın a güzel kızım? diye sorarsanız bu rengi dumanlı göz makyajında kullanmak için aldım.
Farın vaadi 24 saat kalıcılık o yüzden de ismi tattoo(dövme) zaten.
 Gerçekten de vaadini gerçekleştiriyor bence 24 saat denemesem de 8 saat kadar durdu :) Tabi dumanlı göz makyajı dışında pek kullanabileceğim bir renk değil o yüzden eyeliner olarak kullanıyorum genelde. Bakınız:

 İddia ediyorum eyeliner çekerken hiö bu kadar eğlenmemişsinizdir vıjjjjt diye kayıyor fırça göz kapağında. Dikkat edeilmezse biraz kalın olabiliyor  sebeple :)


Maybelline bu çok işlevli  farıyla benden tam puan aldı :) ya siz color tattoo farları denediniz mi ? Renkli günler :)

20 yorum:

  1. çok hoş durmuş gözlerinde canım ben o kadar sürmeyi beceremiyorum bronz rengi var bende de far şeklinde sürüyorum ben :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim öncelikle :) hem niye beceremeyesin ki iki pratikten sonra alışır elin 1 yıl önce ben eyeliner nedir bilmiyordum o süperliner la alıştırma yapa yapa simdi onsuz çıkmıyorum dışarı :D

    YanıtlaSil
  3. yaaa senin gözlerin çok güzelmişşş :D maşallah :)
    bende ne zamandır almayı düşünüyorum, hadi hayırlısı :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy nasıl mutlu ediyorsunuz beni anlatamam şımarcam nerdeyse :):):):) içinde ki kozmetik canavarını gaza getirmek istemem ama bence de almalısın bi kaç renk daha alicam ben de :)

      Sil
    2. şımar canım şımarr :)))
      içimdeki canavarı gaza getirdin bile :))

      Sil
    3. O canavar her an atakta demiyor da :)

      Sil
    4. ahaha senin üstüne yıkmak kolayıma geldi :P

      Sil
  4. Merhaba kurbağapirenses,ben de ilk çıktığında bronz,gold ve gümüş rengini almıştım,siyah olanını da aynı seninle amaç için almayı düşünüyordum,postun yararlı oldu nitekim:) Fiyatı arttı sanırım bu aralar rağbet gördüğü için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gümüşü ben de merak ettim bak simdi :) elimdeki body shopun gümüş eyelineri biterse bi göz atabilirim :) valla doğrudur artmış olabilir de maybelline surekli indirime giriyor takip edersen indirimli yakalayabilirsin :)

      Sil
  5. wuhuuu süper beybi kapaciiiim bende en kısa zamanda,bayıldım:)Blogunada ayrı bi bayıldım:-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy ayy ayy çok mutlu ediyorsunuz ya beniiii teşekkür ederiiim :) şu an bi kozmetikcilerde maybelline markasında ikinci ürüne yüzde elli indirim var bende bugün gördüm kaçırma bence de :)

      Sil
  6. ben de bir süperliner alayım o zaman ya (: kalın çekince alışık olmadığımdan garip geliyor ince de çekemiyorum :) alışıcaz artık yavaş yavaş :)

    bu arada çok teşekkür ederim beni blogroll üne eklemişsin :) çok mutlu oldum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gibi bi beceriksiz bile becerdiyse sen haydi haydi becerirsin canim ya :) blog açmadan çok önce takip ediyordum blogrollümdeki bi çok bloğu sen de dahil benim için bi zevk yani. :) mutlu olmana çok sevindim :D

      Sil
  7. blogroll için teşekkür ederim canım,yazılarını çok beğendim,bloğunu zevkle takip edeceğim.
    color tattoların siyahını görünce benimde aklıma direk eyeliner olarak kullanmak gelmişti ama olup olmucağından emin olmadığım için almamışım.Şimdi cesaret verdin bana,zaten inglot eyelinerım kurumaya başlamıştı,maybelline i deneyim bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek ben de hepinizi severek takip ediyorum :) teşekkür ederim ben de beğenilerinize layık olabilmeye çalışıyorum :) cesaret verebildiğime sevindim essence de çok beğenilmis ona da bak derim :)

      Sil
  8. çok güzel durmuş bende dumanlı göz yapmak için böyle bir şey arıyordum saol:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ediyorum canim bak bir de lorealin 3 lu fari var ona da bi bak derim ;)

      Sil
  9. eyelinerinizi hangi fırca ile suruyosunuz

    YanıtlaSil