13 Haziran 2012 Çarşamba

Yves Rocher Göz Altı Kapatıcısı

Merhabalar :) Bugün tanıtacağım ürün yves rocher correcteur göz altı kapatıcısı.

Bilindiği gibi yves rocher içeriği doğal olan ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka. Ben o yüzden her ürününe şans vermekten yanayDIM. Bu kapatıcıyı da satış görevlisinin büyük övgüleri ile aldım ve hayal kırıklığım bi o kadar büyük oldu!
Bi ker ürün taştan sert fırça sünger bana mısın demiyor. Parmağımı bastıra bastıra sürdüğüm halde ürün gelmiyor gelmiyor! Zaten kuru olan göz altlarıma süremedim ürünü bi türlü.
Binbir zorlukla sürdükten sonra bi baktım ki kapatmıyor bile.. Pütür pütür kalıyor. Kısacası ben hiç beğenmedim kuru göz altları olanların da kesinlikle uzak durması gereken bi ürün. Belki göz altları yağlı olanlar deneyebilir. Bu kadar güzel ürünleri olan bi firma için üzücü :(  Umarım en kısa zamanda güzel bi kapatıcı ile karşımızda olurlar. Bu arada bana göz altı için tavsiye edebileceğiniz aydınlatıcı kapatıcı bi ürün varmı? Renkli günler. :)

11 yorum:

  1. balm ın timebalm kapatıcısı da aynı ben onu almıştım hayal kırıklıgı oldu.
    bunu da arkadastan denedim o yüzüne kullanıyor pek kapatıcılıgı yok ve blend olayı zor. kalıp gibi bırakmayıp yedirmeye çalışınca siliniyor kapatıcılıgı kalmıyor.
    altına baz kullanınca biraz daha iyi kapatıyor kuruluk olmuyor ve dagıtması kolay oluyor makyaj bazıyla denemelisin belki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mac in bazı ile denedim onla bile olmadi :S neyse satışa koydum zaten

      Sil
  2. Benim sana önereceğim kapatıcı Bobbi Brown'un efsanevi kapatıcısı. Benim göz altlarım hem kuru, hem sorunlu. Morluklarım ve koyu renk halkalarım var. Bulduğum en iyi 2.ürün. En iyi ürünse Skinfood Dark circle concealer. Ama yasak olduğu için ulaşmaya imkan yok. Çok güzel bir ürün ama ben daha çok koyu renk sorunu yaşayan,sorunlu göz altlarına öneririm. Bence paraya kıyarım dersen BB al.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz altlarım pek sorunlu değil aslında morluk falan yok sadece ben aydınlık görünmesini seviyorum :) ama merak ettim dediğin ürünü deneyeceğim tavsiye için teşekkürleeeeer :)

      Sil
  3. Yves Rocher PETA, BUAV gibi listelerde de yer aldığı gibi, hayvanlar üzerinde test yapıyor. Bilgin olsun.

    YanıtlaSil
  4. too faced'in kapatıcısını şiddetle tavsiye ederimm

    www.makyajfircam.com

    YanıtlaSil
  5. yves rocher ne yazık ki hayvanlar üzerinde test yapıyor.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. merhaba,
    bu ürün gözaltı için değil, yüz için kullanılıyor diye biliyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ben bu ürünü aldım iki üç kullanmada iyicene kurudu artık hiç kullanamıyorum :(

    www.kokosilemakyajveguzellik.blogspot.com

    YanıtlaSil