30 Eylül 2012 Pazar

Rexona Women Crystal Deodorant

Merhabalar mutlu pazarlar :) Beni blogdan takip edenler bilirler uzun zamandır iyi bir deodorant arayışındaydım. Arayan buluyormuş demekki işte benim gözdem:


Uzun zamandır zamandır kullanıyorum ha şimdi yazarım yazdım diyene kadar ilkini bitirmiş bulunuyorum :) Gelelim sevdiğim özelliklerine bir kere gerçekten iddaasını gerçekleştiriyor kıyafetler üzerinde leke bırakmıyor. Deodorantı giyinmeden hemen önce sıkıp giyinebiliyorum bu büyük bir artı.



 Diğer bir özelliği ise terlemeyi azaltması tamamen kestiğini söyleyemem ama denediğim deodorantların arasında en iyi performans göstereni buydu. 48 saat dayandığı söylenmiş test etme imkanım olmadı aynı kıyafeti o kadar saat üstümde taşımıyorum çünkü :) Ancak sabah sıktığımda bir de öğlen sıkıyorum ve günü sağ salim atlatıyorum.


Kilitli kapak olması da bir artı tabi ki kitleyip hemen çantama atıyorum zaten çantamın demirbaşları arasına girdi. Ayrıca benim gibi deodorant manyağı bir insana bile 2 ay gitti bu benim için gerçekten uzun bir süre.. Sözün özü gerçekten çok sevdim şuanda yenisi alındı bile. Eğer denemediyseniz mutlaka bir tane edinin derim. Renkli Günler :)

4 yorum:

  1. Ben denedim.. evet bende çok beğendim.. :)

    YanıtlaSil
  2. rexona yı cok severim deo da :)

    YanıtlaSil
  3. Gec kavustum ama kavustum neyseki :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de roll-onunu kullanıyorum çok memnunum gerçekten. Ama zaten sağlıklı olan terlemen olduğu için sadece kokmasın yeter bu ürün de hakkıyla gerçekleştiriyo bunu :)

    YanıtlaSil