22 Ekim 2013 Salı

Body Shop C Vitaminli Günlük Nemlendirici

Merhabalar :) Size büyük hevesle kullanıp aynı büyüklükte hüsranla sonuçlanan bir ürün tanıtacağım bugun.


Body shop'un günlük c vitaminli nemlendiricisi mis gibi kokan yağlandırmadan nemlendiren koklayınca içimi cıvıl cıvıl eden bir nemlendiriciydi ta ki suratımı sivilce yuvasına döndürene kadar..


Ürünün günlük kullanıma uygun olduğu söyleniyor ancak lekeli ciltlere tavsiye edilen bir nemlendiriciymiş kendisi ve oldukça ağır bir ürünmüş tabi ben bunu cildim patır patır sivilce kusmaya baslayınca farkettim.. Ve yüzümü gören her kişinin yorumu aynı oldu cildinize ağır gelen bir ürün mü kullandınız?


Kokusunu ve yağsız nemlendirmesini sevsem de cildimle anlaşamayan bu ürünü bi daha yüzüme değdireceğimi sanmıyorum.. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 58 TL idi. Siz bu ürünü denediniz mi nası sonuç verdi? Ve tavsiye edebileceğiniz(cildim kuru yaglı karma) hafif bir nemlendirici varmıdır? Renkli Günler :):):)

7 yorum:

  1. Icindeki parfumden kaynaklaniyo olabilir sivilce yapmasi. La roche possayin hydraphase nemlendiricilerini tavsiye edebilirim. Hem karma hem de kuru ciltler icin ayri cesitleri var ve yanlis bilmiyorsam su anda 20tl civarindaydi.

    YanıtlaSil
  2. Icindeki parfumden kaynaklaniyo olabilir sivilce yapmasi. La roche possayin hydraphase nemlendiricilerini tavsiye edebilirim. Hem karma hem de kuru ciltler icin ayri cesitleri var ve yanlis bilmiyorsam su anda 20tl civarindaydi.

    YanıtlaSil
  3. cildim son zamanlarda kurumaya başlamıştı, son 4 5 gündür kullandığım loreal triple active fresh nemlendiriciden oldukça memnun kaldım ben :)

    YanıtlaSil
  4. Bu seriden birçok kişi şikayetçi.

    YanıtlaSil
  5. TBS cilt ürünleri serilerinden şikayetçi o kadar çok ki ( ki biride benim ) :(

    YanıtlaSil
  6. bugün de bunu sürme bakalım. Bende denemek istiyordum şimdi denemeyeyim dedim:)))

    YanıtlaSil
  7. bu seriyi merak ediyordum, aman uzak durayım

    YanıtlaSil