18 Eylül 2014 Perşembe

Real Techniques Expert Face Brush

Merhabalar :) Uzun zamandır kendinden çok söz ettiren bir marka olan Real Techniques markasının en sevilen en çok konuşulan fırçasını tanıtacağım bugün sizlere: Expert Face Brush.



Öncelikle belirtmeliyim ki hakkında yazılıp çizilen her türlü övgüyü hakediyor bu fırça! Fondoten,bb krem kapatıcı uygulamak için kontur yapmak için hatta işi abartıp allık pudra uygulamak için bile kullanıyorum ve hepsinde verdiği sonuç muhteşem!


Kısa kıllardan oluşan yassı ve tombik bir fırça olan expert her türlü krem ürünü cilde pürüzsüz bir şekilde yayıyor ve ciltte yokmuş gibi bir görünüm oluşturuyor. Ayrıca yassı ve küçük oluşundan dolayı burun kenarları göz altları gibi girinti çıkıntı bölgelere bile ürünü rahatlıkla uyguluyor. Fırçaların yumuşaklığı ayrı bir post konusu zaten o kadar güzel :)


Tek yapmanız gereken ürünü dairesel bir şekilde fırçayla cilde uygulamak sonuç: tamamen ciltle özdeşleşmiş sağlıklı ve doğal bir görüntü.. Ancak eklemeliyim ki fırça kirlendiğinde performanstan düşüyor o yüzden olabildiğince temiz tutmak, kullanmak gerekiyor. Yıkanışının kolay olması artık bir özellik tabiki.. Fiyata gelirsek her sitede farklı farklı ben amazondan 10 dolar gibi komik bir fiyata aldım verdiğim her kuruş helal olsun :) Ülkemizde de satışa sunulmuş bu ürünü Gratislerden alabilirsiniz. Renkli Günler :):):)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder