9 Eylül 2014 Salı

Benefit Fake Up Kapatıcı

Merhabalar :) Bugun bende aşırı hayal kırıklığı yaratan bir ürünle karşınızdayım: Benefit Fake Up Kapatıcı


E vitaminli çizgilere dolmadığı söylenen kapatıcılık sağlarken ayrıca nem verme iddiası olan bu kapatıcının hiç bir vaadini gerçekleştiremediğini üzülerek belirmek isterim.


Ürünün sanırım tek sevdiğim yönü ambalajı oldu ruj gibi ambalajı ürünü sürmeyi ve yeterli miktarda ürün almayı kolaylaştırıyor. Sevmediğim özelliklerine geçecek olursam ürünün nemlendirmesi vaatlerine göre oldukça yetersiz kapatıcılığı on üzerinden ancak iki kadar öyle ki ürünü kullandığınızda kapatıcı sürmüşsünüz sürmemişsiniz nerdeyse anlaşılmıyor.


Yapı olarak dışındaki krem kısmından kapatıcıya ulaşmak oldukça zor oluyor ve ürün gelene kadar biraz uğraşmak gerekiyor. Ayrıca çizgilere dolmadığı söyleniyor ancak gün içinde göz altlarında toparlanabiliyor. Aldıktan yaklaşık 4 ay sonra kokmaya başlaması da cabası :(


Göz altında duruşu bu şekilde. Yapısı oldukça yağlı ve ıslak bir bitiş sağlıyor.Ayrıca 100 TL ye yakın fiyatıyla tam bir fiyasko oldu benim için.. Kısacası aldığıma pişman olduğum ürünlerden kendisi.. Siz bu ürünü kullandınız mı düşünceleriniz nedir? Yorum olarak benimle paylaşırsanız sevinirim.Renkli Günler :):):)


6 yorum:

  1. Merhaba paylasimlarinizi severek takip ediyorum :) 19 yasindayim cildim genel olarak problemsiz ama göz alti torbalarim var biraz bana onerebileceginiz ürünler neler olabilir ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Göz altlarında problem yoksa kapatıcı kullanmanı tavsiye etmem kiehls'in avakadolu göz kremini ya da mac'in fast response göz kremini kullanabilirsin ama morluklarım beni rahatsız ediyor dersen balm markasının kapatıcısını kullanabilirsin diğer kozmetiklere nazaran daha temiz içerikli en azından :) önümüzdeki hafta yazısını yazmayı planlıyorum onunda takipte kal :)

      Sil
  2. Morluk yok sadece hafif sislik var o zaman kiehls ve mac kremlerine bakayim çok çok teşekkür ederim bu hızlı cevabınız icin tabiki takipteyim :* :)

    YanıtlaSil
  3. Benefit 'in çok fazla abartıldığını düşünenlerdenim. Şimdiye kadar High Beam, Gimme Brow ve Rockateur 'u aldım ve bitince yeniden alırım diyebileceğim Rockateur oldu sadece Gimme Brow ise tam bir rezaletti benim için, ikinci el olarak satıp hemen elden çıkardım.

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle aynı fikirdeyim bazı ürünleri gerçekten güzelken bazıları sadece çöpe gidecek kalitede oluyor fazla şişirme var..

    YanıtlaSil
  5. Benefit çok süslü çok sevimli çok pahalı ve süprizlerle dolu gerçekten :D en sevdiğim ürünü bella bamba onun dışında fondoten kapatıcı eyeliner grubu profesyonel ürün ayarında değil.Bi ton para verip alıyoruz rezalet çıkıyor bazı blogların yere göğe sığdıramadığı ürünler bunların çoğu da nedense.

    YanıtlaSil