10 Eylül 2014 Çarşamba

Doğal Tonlarda Makyaj

Merhaba :) Okulların açılmaya başlamasını da hesaba katarak bu haftanın makyajını olabildiğince sade günlük bir makyaj seçtim.Bu makyajı günlük okula işe giderken rahatlıkla kullanabilirsiniz. 


Makyajımın ayrıntılarına geçecek olursak temizlenmiş ve nemlendirilmiş cildime Missha bb kremi Real Techniques Expert Face Brush ile dağıttım.


Göz altlarıma Garnier'in kafeinli göz roll on'unu uygulayıp ufak bir fırça yardımıyla yedirdim.Göz kapaklarıma ten rengi bir far uygulayıp açık bir kahve ile gölge verdim bu işlemi yaparken Mac 217 fırça kullandım. 


Makyajımı Rimmel Stay Matte pudra ile sabitleyip yanaklarıma hafif gül kurusu renginde olan The Balm'ın İnstain allıklarından Houdstooth rengini uyguladım. Dudaklarıma ise oldukça doğal bir ton olan Rimmel London Kate Moss rujlarından 07 numarayı uyguladım ve makyajımı bitirdim. Oldukça kolay uygulanan ve hoş durduğunu düşündüğüm doğal bir makyaj çıktı ortaya.Peki siz nasıl buldunuz? Haftaya  ne tarz bir makyaj istediğinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. Renkli Günler :):):)

7 yorum:

  1. cildin ne güzel, masallah!

    YanıtlaSil
  2. sen makyaj yapmasan da olurmuş şekerim :) ben bir fark göremedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal bir makyaj olduğu için varla yok arası görünüyor :)

      Sil
  3. Renk tonu 21 mi 23 mü Missha BB kremin ? Ten renklerimiz uyuyor gibi ben 21 numarası almıştım ama sanki açık kaldı biraz 23 ise bunu deneyeceğim de :)

    YanıtlaSil
  4. Tam sabah üşenme makyajım :D ama maskaralı daha güzel olurdu bence *-*

    YanıtlaSil