16 Eylül 2014 Salı

M.Asam Sihirli Fondoten

Merhabalar :) Bu yazımda sizlere adı üstünde sihirli bir fondoten tanıtacağım. Markafonide karşıma çıkan merakımdan aldığım bir ürün kendisi. Adı gibi ilginç bir ürün.

Ürün köpük kıvamda.Sürdüğünüzde direk pudramsı pürüzsüz bir hal alıyor.Pudraya ihtiyaç bırakmıyor ama yine de sabitlemesi açısından pudrayla kullandığımda t bölgemdeki parlamanın azaldığını farkettim.

Yapısı oldukça hafif.Kapatıcılığı orta derece kalıcılığını ise gerçekten yüksek akşama kadar makyajım yüzümde kalıyor.


Ürünün sihirli yanına gelecek olursa ürünün rengi kopkoyu olmasına rağmen cilde sürdüğün an rengi ciltle eşitleniyor ve kusursuz bir görünüm oluşturuyor sanki ciltte hiç bir şey yok gibi duruyor. O yüzden cidden sihirli bir fondoten oldu benim için :)


Ürünün ciltte duruşu bu şekilde. (simleri görmeyelim lütfen :) )  30 ml boyutu var yaklaşık 1 buçuk yıldır kullanıyorum bitiremedim.Ürün Gratislerde satışta ve sanıyorum ki 90 TL gibi bir fiyatı var eğer cildinizle fazla sıkıntınız yoksa bence bu ürüne şans verebilirsiniz :) Renkli Günler :):):)



8 yorum:

  1. eczaneden numune vermişlerdi. denedim ve çoooook beğendim. görüntüde koyu gibi ama cilde sürünce hiçde koyu olmuyor; ki ben açık tenliyim. biraz pahalı sedece ve kokusunun herkes beğenmeyebilir . onun dışında gerçekten matlaştırıyor

    YanıtlaSil
  2. bu ürünü akneli cildim için doktorum önermişti. henüz denemedim, yorumlara bakarken rastladım bloğunuza. teşekkürler

    http://kontesce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek :) kesinlikle guzel bi urun tavsiye edilir ;)

      Sil
    2. akne görünce hemen atladım:))) akneli ciltlere uygun mu gerçekten? ya da akneli cilde uygun fondöten tavsiyeniz var mı? yoğun aknem yok ama yanaklarımın ortasında 3-4 tane sivilce ve bolca lekesi var.

      Sil
    3. Cildimde akne yok ama akneli ciltler için uygun olduğu söyleniyor bi numune isteyip deneyebilirsiniz :)

      Sil
  3. bende çok beğeniyorum ama burda çok pahallı. alamanyada şu anda 70 ml 32 euro'ya satlımakta. m.asam türkiyede çok pahallı.

    YanıtlaSil
  4. Denenecekler listesine eklendi bile

    YanıtlaSil