8 Eylül 2014 Pazartesi

Rimmel London Stay Matte Pudra

Merhabalar :) Bu zamana kadar nasıl tanıtmadım bilmiyorum ama en çok sevdiğim ürünlerden biriyle karşınızdayım bugün:


Karma cilt tipine sahip biri olarak iyi bir pudra bulmak için bir çok markanın matlaştırıcı pudrasını denedim her seferinde de hüsrana uğradım ancak gökte ararken yerde buldum.


Denemek için aldığım bu pudra favorim haline geldi cildim sorunlu olmadığı için genelde cilt ürünü kullanmıyorum tek sorunum parlama o yüzden genelde günlük makyajımda nemledirici üzerine bu pudrayı uygulayarak dışarı çıkıyorum. Bu ürünün sevdiğim yönlerine gelirsek bir kere çok hafif kadifemsi bir yapısı var ciltte varlığı çoğu zaman belli bile olmuyor t bölgeme sürdüğümde yaklaşık 3 4 saat parlama yapmıyor ki bu benim için çok büyük bir avantaj kalıcılık konusunda çok başarılı değil gün içinde tazelemek gerekiyor yine de gülü seven diyerek bu olumsuzluğu göz ardı edebiliyorum :)


Sanırım hakkındaki tek olumsuz düşüncem ambalajı, çantada taşımak için elverişli değil ne yazık ki.. Bendeki rengi 001 translucent transparan olduğu söyleniyor ancak cilde hafif bir aydınlık katıyor. Bb kremden sonra makyajımı sabitlemek için koyu fondotenlerin üzerine aydınlık görünüm vermesi için ve günlük makyajımda kullanmak için sürekli elim bu ürüne gidiyor. Bu benim 3. yada 4. pudram sanırım ve bittikçe de alacağım bir ürün yanılmıyorsam 12 TL gibi bir fiyatı var  eğer alternatif uygun fiyatlı bir pudra arayışındaysanız Watsons mağazalarında satılan bu ürünü denemenizi tavsiye ederim. Renkli Günler :):):)

5 yorum:

  1. Bu pudra hakkında hep olumlu şeyler okuyorum. Sen de memnun kaldıysan alıp denemek farz oldu artık canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki dene :) Umarım sende benim kadar memnun kalırsın

      Sil
  2. Bende rimmelin içerğine güvenemiyorum nedense :( bi önyargı var :S

    YanıtlaSil
  3. o kadar cok kişiden duydum ama almaya senin yazınla başlayacağım tşkk:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fikirlerime değer verdiğiniz için asıl ben teşekkür ederim :) inşallah memnun kalırsınız
      :)

      Sil