10 Eylül 2014 Çarşamba

The Balm İnstain Allıklar

Merhabalar :) Beni takip edenler The Balm markasını ne kadar severek kullandığımı bilir bugunde sizlere Balm markasının oldukça pigmentli olan İnstain serisini tanıtacağım.


Bu serinin Türkiyeye 4 rengi geldi bendeki renkleri ise: Houdstooth Swiss Dot ve Pinstripe.


İlk rengimiz Houdstooth. Leylak rengi olarak tanımlansa da bence kesinlikle gül kurusuna çalan bir rengi var doğal makyajların baş tacı benim için bu allıktır :)



İkinci rengimiz Swiss Dot. Şeftalimsi olan bu renk içinde hafif turuncu renk bulunduruyor her ne kadar cırt gibi görünsede özellikle yaz makyajlarında gayet hoş duruyor. 


En son rengimiz ise Pinstripe. Alırken acaba çok mu koyu diye düşünsem de aldıktan sonra "iyi ki" dediğim renklerden biri bu. Mor mürdüm renkte olan bu allık Nars'in Sin allığına dupe gösterilmiş ve sonbahara kesinlikle çok yakışacak bir renk. 


Renklerin swatchları bu şekilde. Allıkların genel özelliklerine gelecek olursak oldukça pigmentli dolayısıyla uygulaması dikkat gerektiren ürünler hepsi. Tozutma oranlarının diğer Balm allıklara göre daha az olduğunu söyleyebilirim kalıcılık olarak orta seviyedeler 4 5 saatte bir tazelemek gerekiyor. Fiyatları yanılmıyorsam 30 TL indirimlerde daha uygun fiyatlara Gratislerden edinebilirsiniz.



Fiyat performans olarak karşılaştırdıklarında pigmentasyonları yapıları temiz içeriği ve sevimli ambalajları ile benden geçer not alan bu allıkları denemenizi tavsiye ederim. Renkli Günler :):):)


2 yorum:

  1. Ben koyu gelir bana diye hiç denememiştim bile ama sana gelmiyorsa bana hiç gelmez gül kurusu takıntım da var zaten indirimde görünce bi bakıyım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu değil aksine çok şeker oluyor bak tabi :)

      Sil