5 Ekim 2012 Cuma

Garnier 3ü 1 Arada Temizleyici

Merhabalar :) Bugün sizlere sevdiğim bir temizleyici tanıtacağım.

Açıkcası pek bir şey beklemeyerek merakımdan almıştım ancak bayıldım! Ürün 3 şekilde kullanılabiliyor temizleyici peeling maske.

Bütün kullanım şekillerini sevmekle beraber ben genelde peeling olarak kullanıyorum. Gelelim sevdiğim yönlerine bi kere gerçekten temiz ve ferah hissettiriyor bunu kullandıktan sonra cilt tonum resmen açılıyor yüzüm ışıldıyor.
Ne kadar fotoğraflayamasam da içinde mavi beyaz tanecikler var. Kullandığım sürece herhangi bi alerji sivilce vs neden olmadı benim için tek eksisi temizlemesine bayılıp sabah akşam hatır hutur cildimi peelingleyince gözeneklerimin artması oldu sonra kendime bir dur dedim ve haftada bir kullanmaya başladım :) Fiyatı 10 tl gibi bir şeydi. Temizleyici bir ürün arayanlara şiddetle tavsiye olunur. Renkli Günler :):):)

5 yorum:

  1. Bende çok beğenmiştim canım, güle güle kullan. Tanecikleri ilk kullanımda cildimi biraz tahriş etmişti ama bende memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
  2. Benimde severek kullandığım bir ürün,3'ü 1 arada olmasıda çok pratik ve kullanışlı oluyor.Ayrıca benim gibi hassas cilde sahip biri için hiçbir yan etki görmedim.

    YanıtlaSil
  3. bende kullanıyorummm çok çok beğendim bi ürün :)

    YanıtlaSil